Sällskapet:KSS forum

Aktuella artiklar

Regler för KSS forum

Regler för KSS forum

 

Allmänt 
KSS stödjer tanken på en öppen debatt, och alla åsikter är tillåtna - så länge de inte kan betraktas som kränkande och/eller stötande för enskilda personer. Yttrandefriheten är något vi håller högt, men detta innebär naturligtvis inte att det är fritt fram att skriva vad som helst. Styrelsen förbehåller sig rätten att redigera och/eller ta bort inlägg när vi anser det befogat.

Var inte anonym
Det är alltid trevligt att veta vem man diskuterar med. Anonyma inlägg uppskattas inte av alla, då det verkar som debattören inte står för sin åsikt. Vi rekommenderar därför att du anger ditt för- och/eller efternamn.

Håll dig till ämnet
Inget är så irriterande som att leta igenom 100 trådar där inte en enda handlar om det som rubriken säger. Om du byter ämne - byt också rubrik.

Inga personangrepp
Alla kan inte vara kompisar, men om ni vill göra upp - gör det utanför vårt diskussionsforum. Vi tolererar inga personangrepp, och definitivt inga hotelser (oavsett om de är allvarligt menade eller ej).

Var trevlig
Var hövlig och hjälpsam. Ha överseende med nybörjare. Bete dig på forumet som du beter dig i vardagslivet.

Reklam/annonsering
Reklam, annonsering och marknadsföring är inte tillåtet på forumet. Vill man marknadsföra, sälja eller efterlysa något kan detta göras på annonssidorna eller genom att köpa banner-plats på sidorna.

Övrigt
I allt väsentligt gäller annars samma regler som i samhället i stort. Kritisera gärna det som sägs, skrivs och görs av oss och andra; men kritisera i så fall de åsikter någon har, inte personerna som framför dem. Om alla följer dessa regler blir det trevligare för oss alla. Den som bryter mot reglerna, blir i första hand varnad, i andra hand spärras användaren. Alla inlägg sparas med både ip-nummer och tidpunkt, vilket gör det relativt enkelt för en ISP att spåra personen i fråga.

 

av Mikael Nordlander 2005-01-23, ändrad 2011-04-26, visningar 4012

Skicka till en vän Skriv ut