SĂ€llskapet:KSS forum

Aktuella artiklar

Regler för KSS forum

Regler för KSS forum

 

AllmĂ€nt 
KSS stödjer tanken pÄ en öppen debatt, och alla Äsikter Àr tillÄtna - sÄ lÀnge de inte kan betraktas som krÀnkande och/eller stötande för enskilda personer. Yttrandefriheten Àr nÄgot vi hÄller högt, men detta innebÀr naturligtvis inte att det Àr fritt fram att skriva vad som helst. Styrelsen förbehÄller sig rÀtten att redigera och/eller ta bort inlÀgg nÀr vi anser det befogat.

Var inte anonym
Det Àr alltid trevligt att veta vem man diskuterar med. Anonyma inlÀgg uppskattas inte av alla, dÄ det verkar som debattören inte stÄr för sin Äsikt. Vi rekommenderar dÀrför att du anger ditt för- och/eller efternamn.

HÄll dig till Àmnet
Inget Àr sÄ irriterande som att leta igenom 100 trÄdar dÀr inte en enda handlar om det som rubriken sÀger. Om du byter Àmne - byt ocksÄ rubrik.

Inga personangrepp
Alla kan inte vara kompisar, men om ni vill göra upp - gör det utanför vÄrt diskussionsforum. Vi tolererar inga personangrepp, och definitivt inga hotelser (oavsett om de Àr allvarligt menade eller ej).

Var trevlig
Var hövlig och hjÀlpsam. Ha överseende med nybörjare. Bete dig pÄ forumet som du beter dig i vardagslivet.

Reklam/annonsering
Reklam, annonsering och marknadsföring Àr inte tillÄtet pÄ forumet. Vill man marknadsföra, sÀlja eller efterlysa nÄgot kan detta göras pÄ annonssidorna eller genom att köpa banner-plats pÄ sidorna.

Övrigt
I allt vÀsentligt gÀller annars samma regler som i samhÀllet i stort. Kritisera gÀrna det som sÀgs, skrivs och görs av oss och andra; men kritisera i sÄ fall de Äsikter nÄgon har, inte personerna som framför dem. Om alla följer dessa regler blir det trevligare för oss alla. Den som bryter mot reglerna, blir i första hand varnad, i andra hand spÀrras anvÀndaren. Alla inlÀgg sparas med bÄde ip-nummer och tidpunkt, vilket gör det relativt enkelt för en ISP att spÄra personen i frÄga.

 

av Mikael Nordlander 2005-01-23, ändrad 2011-04-26, visningar 4012

Skicka till en vän Skriv ut